Cosul meu

0

Lavete Umede Nunu 17 x 21 3/set

AcoMarket va recomanda Nunu lavete umede, super absorbante, sunt fabricate din fibra naturala, fara miros, biodegradabile, avand capacitate mare de absorbtie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

350 Lei


Nunu lavete umede super absorbante, sunt fabricate din fibra naturala, fara miros, biodegradabile, avand capacitate mare de absorbtie. Lavete umede Nunu sunt utile si practice pentru intretinerea intregii gospodarii. A se clati inainte de prima folosire. Se curata usor compatibile cu toate tipurile de detergent.

Adauga opinia ta

Pret 3,50 Lei
Brand NUNU
Bucati/set 3 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs LAVETA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.