Cosul meu

0

Laveta Umeda Global 15.5 x 17.5 3/set

AcoMarket va recomanda lavetele umede Global, fabricate din fibra naturala, fara miros, biodegradabile, avand capacitate mare de absorbtie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Laveta Umeda Global 15.5 x 17.5 3/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Global lavete umede sunt fabricate din fibra naturala, fara miros, biodegradabile, avand capacitate mare de absorbtie. Utile si practice pentru intretinerea intregii gospodarii. A se clati inainte de prima folosire. Se curata usor, compatibile cu toate tipurile de detergent.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand GLOBAL
Bucati/set 3 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs LAVETA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.