Cosul meu

0

Lac de unghii Farmasi 149 mov inchis 11ml

AcoMarket va recomanda lacul de unghii Farmasi mov inchis 149, 11ml, oja eleganta, usor de aplicat, ofera acoperire maxima, stralucire si durabilitate pentru o manichiura perfecta.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

500 Lei


Lac de unghii Farmasi mov inchis 149, 11ml este un lac de unghii creat pentru obtinerea de efecte unice si deosebite. Are o formula usor de aplicat ce asigura acoperire maxima, stralucire si durabilitate. Contine particule stralucitoare pentru o manichiura deosebita. Se poate aplica peste o alta oja oferind manichiurii dumneavoastra un aspect elegant.

Adauga opinia ta

Pret 5,00 Lei
Brand FARMASI
Tip OJA SI LAC UNGHII

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.