Cosul meu

0

Insecticid universal Cobra 400ml

AcoMarket va recomanda insecticidul universal Cobra 400ml, un insecticid universal pentru uz casnic, eficient impotriva insectelor zburatoare, gandacilor, furnicilor, paianjenilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Insecticid universal Cobra 400ml este un insecticid universal pentru uz casnic. Omoara repede insectele zburatoare ( muste, tantari, viespi, molii, purici) si actioneaza imediat si pe o perioada indelungata asupra gandacilor, furnicilor, paianjenilor, atat in interior, cat si in exterior. Se pulverizeaza direct in crapaturi si in gaurile din pereti, in colturile intunecate ale camerelor, debaralelor, camarilor, masinilor de gatit, in jurul tevilor, a cosurilor de gunoi si in orice loc prin care insectele pot patrunde in incapere. Daca este nevoie, repetati procedeul. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand ALTELE
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.