Cosul meu

0

Insecticid Sano K300 +aerosol 630ml

AcoMarket va recomanda insecticid Sano K300 +aerosol 630ml extermina gandacii si alte insecte taratoare din interior si exterior.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2299 Lei


Insecticid Sano K300 +aerosol 630ml extermina gandacii si alte insecte taratoare din interior si exterior. Se pulverizeaza in incaperi bine ventilate direct pe suprafata care trebuie tratata pana la umezirea acesteia. Se pulverizeaza direct in crapaturile si gaurile din pereti, in colturile intunecate ale camerelor, debaralelor, camarilor, masinilor de gatit, in jurul tevilor, a cosurilor de gunoi si in orice loc prin care insectele pot patrunde in incapere. Daca este nevoie, repetati procedeul. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 22,99 Lei
Brand SANO
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.