Cosul meu

0

Insecticid Raid Max 3 in 1 gandaci si furnici 300ml

AcoMarket va recomanda insecticid Raid Max 3 in 1 gandaci si furnici, un insecticid cu spectru larg de actiune care actioneaza imediat impotriva furnicilor, puricilor, paianjenilor, gandacilor si altor insecte nedorite.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1992 Lei


Insecticid Raid Max 3 in 1 gandaci si furnici este un insecticid cu spectru larg de actiune care actioneaza imediat impotriva furnicilor, puricilor, paianjenilor, gandacilor si altor insecte nedorite. Se pulverizeaza direct in crapaturi si in gaurile din pereti, in colturile intunecate ale camerelor, debaralelor, camarilor, masinilor de gatit, in jurul tevilor, a cosurilor de gunoi si in orice loc prin care insectele pot patrunde in incapere. Daca este nevoie, repetati procedeul. Efectul se mentine timp de doua luni. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 19,92 Lei
Brand RAID
Tip SPRAY

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.