Cosul meu

0

Gel dus Nivea Men Sensitive 250 ml

Gelul de dus Nivea Men Sensitive cu extract de bambus curata in profunzime si lasa o senzatie de prospetime racoritoare avand un efect energizant si revigorant.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Gelul de dus Nivea Men Sensitive se poate utiliza atat pentru corp cat si pentru fata si par. Prin formula cu extract de bambus curata in profunzime si lasa o senzatie de prospetime racoritoare avand un efect energizant si revigorant.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand NIVEA
Tip produs GEL DE DUS
Pentru PENTRU EL
Cantitate 250 - 750 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.