Cosul meu

0

Gel de ras Gillette Fusion Hydra sensitive 200 ml

AcoMarket va recomanda, gelul de ras Gillette Fusion Hydra sensitive ajuta la un barbierit eficient, conferind pielii protectie si un plus de vitalitate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1322 Lei


Gel de ras Gillette Fusion Hydra sensitive ajuta la un barbierit eficient, reimprospateaza si hidrateaza pielea, conferindu-i protectie si un plus de vitalitate. Contine aloe si vitamina E, fiind conceput special pentru piele sensibila. Impreuna cu aparatul de ras Gillette Fusion reprezinta tot ceea ce are nevoie un barbat modern.

Adauga opinia ta

Pret 13,22 Lei
Brand GILLETTE
Tip produs GEL DE RAS
Tip ten NORMAL
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.