Cosul meu

0

Gel antimolii Raid cu parfum de lavanda 2/set

AcoMarket va recomanda Raid Anti-Molii Gel Cedru, un produs eficient impotriva moliilor, protejand hainele timp de 3 luni.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Raid Anti-Molii Gel Lavanda este un produs eficient impotriva moliilor, iti protejeaza hainele de molii pentru un intreg sezon iar esenta sa de lavanda parfumeaza in mod placut sifonierele si sertarele din casa ta. Este eficient timp de 3 luni. Contine esenta de lemn de cedru. Produs aprobat de Ministerul Sanatatii din Romania. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand RAID
Tip GEL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.