Cosul meu

0

Galeata din plastic 10l calitatea II

AcoMarket va recomanda galeata din plastic 10l calitatea II, un produs fabricat in Romania, confectionata din plastic rezistent, cu o capacitate de 10l.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

433 Lei
Galeata din plastic 10l calitatea II is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Galeata din plastic 10l calitatea II este confectionata dintr-un plastic mai dur si mai rezistent. Poate fi folosita la depozitarea sau transportarea diferitelor materiale. Manerul este detasabil. Capacitatea este de 10 litri. Este un produs fabricat in Romania.

Adauga opinia ta

Pret 4,33 Lei
Brand CRI
Tip GALEATA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.