Cosul meu

0

Folie stretch alimentara 30 m

AcoMarket va recomanda folia stretch alimentara, se utilizeaza la ambalarea individuala sau grupata a diferitelor produse.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

229 Lei
Folie stretch alimentara 30 m is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Folia stretch alimentara se utilizeaza la ambalarea individuala sau grupata a diferitelor produse. Este un produs nontoxic, care, datorita caracteristicilor sale de permeabilitate la oxigen si bioxid de carbon, se preteaza si pentru ambalarea produselor alimentare.

Adauga opinia ta

Pret 2,30 Lei
Brand GLOBAL
Tip produs FOLIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.