Cosul meu

0

Folie de aluminiu alimentara 10 m Global

AcoMarket va recomanda folia de aluminiu alimentara 10 m, recomandata pentru copt, grill. Fabricata din aliaj de aluminiu de calitate, de o rezistenta foarte mare, pastreaza in stare proaspata alimentele in timp ce le protejeaza de lumina si mirosurile neplacute.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

300 Lei
Folie de aluminiu alimentara 10 m Global is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Folia de aluminiu alimentara 10 m este recomandata pentru copt, grill. Folia de aluminiu alimentara 10 m fabricata din aliaj de aluminiu de calitate, de o rezistenta foarte mare, pastreaza in stare proaspata alimentele in timp ce le protejeaza de lumina si mirosurile neplacute.

Adauga opinia ta

Pret 3,00 Lei
Brand GLOBAL
Tip produs FOLIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.