Cosul meu

0

Balsam rufe Felce Azzurra- Rosso Romantica 30 spalari 2l

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Felce Azzurra Rosso Romantica, protejeaza tesaturile si face hainele catifelate si usor de calcat

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1334 Lei


Felce balsam de rufe Rosso Romantico este un balsam de rufe cu o combinatie atragatoare de parfumuri, flori de trandafiri, da o noua dimensiune prospetimii si catifelarii rufelor tale.Simtul tau olfactiv va fi placut surprins. Faciliteaza calcatul.

Adauga opinia ta

Pret 13,34 Lei
Brand ALTELE
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 1.1L - 2L
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.