Cosul meu

0

Farfurii de unica folosinta plate lux 21cm 50/set Est

AcoMarket va recomanda farfuriile de unica folosinta plate lux 21cm 50/set Est, de culoare alba, rigide, rezistente si igenice. Pot fi folosite in orice moment al zilei, la diverse intalniri, receptii, protocoale, la birou sau acasa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

800 Lei


Farfurii de unica folosinta plate lux 21cm 50/set Est, de culoare alba, rigide, rezistente si igenice. Pot fi folosite in orice moment al zilei, la diverse intalniri, receptii, protocoale, la birou sau acasa.

Adauga opinia ta

Pret 8,00 Lei
Brand EST
Tip FARFURII
Bucati/set 26 - 100

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.