Cosul meu

0

Detergent lichid Dual Power Orchidea 24 spalari 1.680l

AcoMarket va recomanda detergentul, lichid Dual Power Orchidea, indeparteaza cele mai frecvente pete, chiar si la temperaturi scazute de spalare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1954 Lei


Detergent lichid Dual Power Orchidea este un detergent special creat atat pentru spalarea manuala cat si automata a hainelor albe si colorate. Datorita formulei sale imbunatatite cu degresant are o putere mult mai mare de a patrunde in fibra tesaturilor, indepartand chiar si cele mai dificile pete, indiferent de temperatura de spalare. Continutul de esenta de orhidee face hainele moi si placut parfumate.

Adauga opinia ta

Pret 19,54 Lei
Brand DUAL POWER
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE
Nr. spalari 25-30
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.