Cosul meu

0

Servetele umede Domestos pentru dezinfectarea toaletei 40 file

AcoMarket va recomanda Domestos servetele umede pentru dezinfectarea toaletei, curata si dezinfecteaza toaleta si obiectele sanitare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

599 Lei


Servetelele umede Domestos pentru dezinfectarea toaletei 40 file, sunt de unica folosinta. Servetelele sunt pre-umezite cu solutie antibacteriana. Servetelele umede Domestos pentru dezinfectarea toaletei 40 file, curata si dezinfecteaza vasul exterior al toaletei, cat si alte obiecte si suprafete cu care se intra in contact.

Adauga opinia ta

Pret 5,99 Lei
Brand DOMESTOS
Forma SERVETELE
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.