Cosul meu

0

Dezinfectant lichid Duck 5 in 1 Pine 750 ml

AcoMarket va recomanda dezinfectantul lichid Duck 5 in 1 Pine, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza toaleta, cu parfum de pin.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

950 Lei
Dezinfectant lichid Duck 5 in 1 Pine 750 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Dezinfectantul lichid Duck 5 in 1 Pine 750 ml patrunde in calcar si il dizolva. Curata deasupra si sub apa. Elimina petele dificile si mirosurile neplacute. Cu miros de pin. Pentru deschiderea dezinfectantului lichid Duck apasati partile hasurate si rasuciti. Ridicati capacul toaletei si inclinati recipientul pentru a umple gatul acestuia. Indepartati Duck 5 in 1 spre marginea inferioara a vasului de toaleta, apasati uniform pentru a acoperi intreaga suprafata. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 9,50 Lei
Brand DUCK
Forma LICHID
Parfum PIN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.