Cosul meu

0

Detergent de vase Dual Power Professional Bicarbonato & Salvia 1l

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Dual Power Professional Bicarbonato & Salvia 1l, detergent sub forma de gel, imbogatit cu bicarbonat, ce contine ingredienti activi care dizolva si inlatura cu usurinta grasimea de pe vase.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1330 Lei
Detergent de vase Dual Power Professional Bicarbonato & Salvia 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent vase Dual Power Professional Bicarbonato & Salvia 1l este un detergent de vase sub forma de gel, imbogatit cu bicarbonat, ultradegresant, antibacterian pentru spalarea manuala a vaselor. Elimina unsoarea, uleiul, grasimile, resturile de alimente si incrustatiile carbonizate. Dual Power Professional Bicarbonato & Salvia se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor. Are un dozator foarte practic, care evita pierderile.

Adauga opinia ta

Pret 13,30 Lei
Brand DUAL POWER
Forma GEL
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FLORAL
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.