Cosul meu

0

Detergent universal pentru suprafete Mr Proper Lemon 1l

AcoMarket va recomanda detergentul universal pentru suprafete Mr Proper Lemon, curata in profunzime si reda stralucirea podelelor si a suprafetelor mari.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1259 Lei
Detergent universal pentru suprafete Mr Proper Lemon 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent universal pentru suprafete Mr Proper Lemon curata in profunzime si reda stralucirea podelelor si a suprafetelor mari. Distruge bacteriile si microbii, lasand un parfum placut de lamaie. Nu necesita clatire si stergere.

Adauga opinia ta

Pret 12,59 Lei
Brand MR.PROPER
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.