Cosul meu

0

Detergent pentru pardoseli ceramice Liliac 1l Aco

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli ceramice Liliac Aco, conceput pentru curatarea tuturor pardoselilor rezistente la apa, lasandu-le curate si improspatate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei
Detergent pentru pardoseli ceramice Liliac 1l Aco is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul pentru pardoseli ceramice Liliac Aco, cu aplicare manuala, este un detergent conceput pentru curatarea tuturor pardoselilor rezistente la apa, precum si cele de gresie, piatra, pardoseli epoxidice. Are un puternic efect degresant si antistatic, lasand suprafetele curate un timp indelungat. Dilutie: 80-100 ml la 8l apa.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand ACO
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata GRESIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.