Cosul meu

0

Detergent pardoseli dezinfectant Lysoform mar 1L

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli cu dezinfectant antibacterian Lysoform, un produs 100% din origine vegetala, ce curata in profunzime, elimina bacteriile si indeparteaza alergenii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1270 Lei


Detergentul pentru pardoseli cu dezinfectant antibacterian Lysoform curata toate tipurile de pardoseli si raspandeste un parfum placut de mar. Este un detergent 100% din origine vegetala ce curata in profunzime, elimina bacteriile si indeparteaza alergenii.

Adauga opinia ta

Pret 12,70 Lei
Brand ALTELE
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.