Cosul meu

0

Detergent pardoseli delicate Sano Poliwix Parquet 2L

AcoMarket va recomanda detergentul pentru pardoseli delicate Sano Poliwix Parquet 2l, ofera protectie si stralucire podelelor din parchet si lemn.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2620 Lei


Detergent pardoseli delicate Sano Poliwix Parquet 2L ofera protectie si stralucire podelelor din parchet si lemn. Are nivelul pH-ului neutru, alaturi de continutul de ceara si parfumul placut, curata, protejeaza si confera stralucire suprafetelor tratate. Poate fi folosit si pentru mobilier sau alte suprafete delicate. Detergent pardoseli delicate Sano Poliwix Parquet 2L contine ceara naturala. Nu necesita clatire.

Adauga opinia ta

Pret 26,20 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 1.1L - 2L
Tip de suprafata LEMN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.