Cosul meu

0

Detergent lichid Perwoll Brilliant color 1l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Perwoll Brilliant color 1l pentru culori intense, ce se pastreaza ca noi pentru mult timp.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei


Detergent lichid Perwoll Brilliant color 1l, este un detergent special pentru spalarea manuala a rufelor delicate. Perwoll color ingrijeste in mod deosebit rufele colorate. Detergent lichid Perwoll Brilliant color 1l previne decolorarea dar si netezeste tesatura deteriorata astfel incat lumina se reflecta in mod optim pe haine, iar dupa cateva spalari culorile hainelor sunt ca noi.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand PERWOLL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 5-10
Parfum DIAMANT

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.