Cosul meu

0

Detergent lichid Ariel Lenor 20 spalari 1.1l

AcoMarket va recomanda detergentul lichid Ariel Lenor 20 spalari 1.1l, cu o formula gel mult mai concentrata, curata cele mai dificile pete, oferind o prospetime indelungata hainelor datorita tehnologiei Lenor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2360 Lei
Detergent lichid Ariel Lenor 20 spalari 1.1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergentul lichid Ariel Lenor 20 spalari 1.1l este un detergent sub forma de gel concentrat pentru tesaturi albe si colorate. Ofera protectie indelungata hainelor. Are un capac inovativ, de pre-tratare cu peri flexibili, care curata petele si sporeste performanta acestui produs. In cazul acelor pete dificile pre-tratarea are efect de la prima spalare. Capacul este de asemenea un instrument de dozare si odata umplut, poate fi introdus in masina de spalat. Cu ajutorul tehnologiei Lenor Fresh rufele vor mirosi mai frumos pentru o perioada indelungata de timp.

Adauga opinia ta

Pret 23,60 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.