Cosul meu

0

Detergent gel baie Mr Proper 1l

AcoMarket va recomanda detergentul gel pentru baie Mr Proper, curata in profunzime si reda stralucirea suprafetelor din baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1358 Lei


Detergent gel baie Mr Proper curata in profunzime si reda stralucirea suprafetelor din baie. Distruge bacteriile si microbii, lasand un parfum placut. Nu folositi pe marmura, mozaic de piatra, email colorat, deteriorat sau mai vechi de 10 ani, covoare sau tapiserii. Este prevazut cu un capac special ce faciliteaza patrunderea in zone greu accesibile.

Adauga opinia ta

Pret 13,58 Lei
Brand MR.PROPER
Forma GEL
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata GRESIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.