Cosul meu

0

Detergent geamuri Sano Clear Blue Refill 750 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru geamuri Sano Clear Blue Refill 750 ml, rezerva economica de detergent este un produs recomandat pentru orice tip de sticla si suprafete stralucitoare.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

859 Lei
Detergent geamuri Sano Clear Blue Refill 750 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent geamuri Sano Clear Blue Refill 750 ml, rezerva economica de detergent pentru curatarea geamurilor, ferestrelor, oglinzilor, parbrizelor, faiantei, obiectelor din ceramica, plastic, crom cat si a altor suprafete.

Adauga opinia ta

Pret 8,59 Lei
Brand SANO
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata STICLA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.