Cosul meu

0

Detergent geamuri Dual Power 750 ml

AcoMarket va recomanda detergentul pentru geamuri Dual Power 750 ml, solutie cu actiune multipla pentru curatarea geamurilor, suprafetelor de sticla, cristal, ceramica lucioasa, cromate si a oglinzilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

830 Lei


Detergent geamuri Dual Power 750 ml, solutie cu actiune multipla pentru curatarea geamurilor, suprafetelor de sticla, cristal, ceramica lucioasa, cromate si a oglinzilor. Formula sa inovatoare permite o curatare rapida si eficienta fara a lasa urme pe suprafata de curatat. Produsul este ideal atat pentru uz casnic si profesional.

Adauga opinia ta

Pret 8,04 Lei
Brand DUAL POWER
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata STICLA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.