Cosul meu

0

Detergent dezinfectant universal pardoseli si suprafete Sanytol 1l

AcoMarket va recomanda detergentul dezinfectant universal pardoseli si suprafete Sanytol, cu tripla actiune, fara clor, bactericida, fungicida si virucida, curata si dezinfecteaza toate suprafetele casei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1698 Lei


Detergent dezinfectant universal pardoseli si suprafete Sanytol, cu tripla actiune, fara clor, bactericida, fungicida si virucida, curata si dezinfecteaza toate suprafetele casei. Omoara 99.9% din bacterii, virusi,ciuperci. Dezinfectantii Sanytol nu decoloreza, nu pateaza si nu afecteaza suprafetele sau rufele. Acest produs este avizat de Ministerul Sanatatii.

Adauga opinia ta

Pret 16,99 Lei
Brand SANYTOL
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.