Cosul meu

0

Detergent de vase Sano Spark lemon 1l

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Sano Spark lemon, un detergent puternic pentru vase, cu o formula noua si eficienta, care nu lasa urme.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei
Detergent de vase Sano Spark lemon 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent de vase Sano Spark lemon 1l este un detergent puternic pentru vase, cu o formula noua si eficienta, care nu lasa urme. Aroma delicata, impreuna cu ingredientele cosmetice pentru piele sensibila au grija de mainile tale. Indeparteaza grasimea de pe vase si in acelasi timp protejeaza mainile datorita continutului de minim 24% agenti activi si delicati. Contine ingrediente cosmetice. Cu ajutorul Sano Spark veti avea pahare fara urme, vesela sclipitoare si farfurii stralucitor de curate.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand SANO
Forma GEL
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum CITRICE
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.