Cosul meu

0

Detergent de vase Pur Balsam Aloe Vera 450 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Pur Balsam Aloe Vera, are o formula concentrata, indeparteaza grasimea, crustele si grasimea arsa. Protejeaza pielea sensibila.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

520 Lei
Detergent de vase Pur Balsam Aloe Vera 450 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detergent de vase Pur Balsam Aloe Vera, este un detergent cu Ph 5.5 degresant, antibacterian pentru spalarea manuala a vaselor. Detergent de vase Pur Balsam Aloe Vera elimina unsoarea, uleiul, grasimile, resturile de alimente si incrustatiile carbonizate. Pur Balsam Aloe Vera contine materii prime cosmetice pentru protejarea mainilor si a unghiilor. Recomandat persoanelor cu alergii si piele sensibila. Se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor.

Adauga opinia ta

Pret 5,20 Lei
Brand PUR
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum ALOE VERA
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.