Cosul meu

0

Detergent de vase Nelsen Argilla e Melograno 900 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Nelsen Argilla e Melograno, are dubla actiune, indeparteaza grasimea, crustele si grasimea arsa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

896 Lei


Detergent de vase Nelsen Argilla e Melograno 900 ml are dubla actiune, indeparteaza grasimea, crustele si grasimea arsa. Formula sa concentrata dezinfecteaza si elimina depunerile alimentare grase, lasand vasele curate si stralucitoare.

Adauga opinia ta

Pret 8,96 Lei
Brand NELSEN
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Parfum FRUCTAT
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.