Cosul meu

0

Detergent de vase Fairy Tea Tree & Mint 450 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Fairy Tea Tree & Mint 450 ml, un detergent lichid pentru spalarea vaselor. Eficient impotriva grasimii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

600 Lei


Detergent de vase Fairy Tea Tree & Mint cu formula sa concentrata este uimitor de eficient in curatarea urmelor de ulei, a grasimilor, resturilor de alimente si incrustatiile carbonizate. Fairy Tea Tree & Min se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor. Lasa vasele stralucitor de curate si emana o aroma proaspata.

Adauga opinia ta

Pret 6,00 Lei
Brand FAIRY
Forma GEL
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum ALTELE
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.