Cosul meu

0

Detergent de vase Fairy Derma Protect Silk & Orchid 450 ml

AcoMarket va recomanda Fairy Derma Protect Silk & Orchid, un detergent de vase cu o formula concentrata, ce indeparteaza eficient grasimea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

632 Lei


Detergent de vase Fairy Derma Protect Silk & Orchid 450 ml este un detergent de vase cu Ph 5.5 degresant, antibacterian pentru spalarea manuala a vaselor. Prin formula sa concentrata este uimitor de eficient in curatarea urmelor de ulei, a grasimilor, resturilor de alimente si incrustatiile carbonizate. Fairy Derma Protect Silk & Orchid se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor. Detergentul de vase Fairy Derma Protect Silk & Orchid 450 ml lasa vasele stralucitor de curate si emana o aroma proaspata.

Adauga opinia ta

Pret 6,32 Lei
Brand FAIRY
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum FLORAL
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.