Cosul meu

0

Detergent capsule gel Lenor 3 in 1 Pearls Crin Alb 14 x 29.2 gr

AcoMarket va recomanda detergentul capsule gel Lenor 3 in 1 Pearls Crin Alb, un detergent automat ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1499 Lei


Detergentul capsule gel Lenor 3 in 1 Pearls Crin Alb este un detergent automat ce curata murdaria de pe tesaturi, conferindu-le un parfum discret. Contine un numar de 14 capsule de detergent cu parfum de crin alb.

Adauga opinia ta

Pret 14,99 Lei
Brand LENOR
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip COLORATE
Nr. spalari 15-20
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.