Cosul meu

0

Detartrant Domestos Blue 750ml

AcoMarket va recomanda detartrantul Domestos Blue, previne depunerile de piatra, curata, igienizeaza toaleta si alte suprafete lavabile.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

900 Lei
Detartrant Domestos Blue 750ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Detartrant Domestos Blue 750ml distruge cei mai rezistenti microbi, inclusiv ciupercile, sporii si virusurile. In forma concentrata se foloseste cu succes pentru toaleta, canale de scurgere, fose septice. Detartrant Domestos Blue 750ml in forma sa diluata, poate fi folosit la curatarea pardoselii, faiantei, obiecte sanitare si alte suprafete lavabile. A nu se lasa la indemana copiilor!

Adauga opinia ta

Pret 9,00 Lei
Brand Nu
Forma LICHID
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.