Cosul meu

0

Detergent manual Dero Surf 2 in 1 Levantica 1.8 kg

AcoMarket va recomanda detergentul manual Dero Surf 2in1 Levantica, indeparteaza excelent cele mai frecvente pete, emanand o prospetime de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

2200 Lei
Detergent manual Dero Surf 2 in 1 Levantica 1.8 kg is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


 Detergent manual Dero Surf  2 in 1 Levantica 1.8 kg  este un detergent sub forma de pudra, imbunatatit cu balsam ce permite eliberarea parfumului in cel mai important moment, in timpul spalarii. Datorita noii tehnologii 2 in 1 indeparteaza cele mai frecvente pete si ofera rufelor prospetime ce dureaza mult timp! Detergent manual Dero Surf  2 in 1 Levantica 1.8 kg  debordeaza de prospetime chiar si la temperaturi mici de 15 grade.

Adauga opinia ta

Pret 22,00 Lei
Brand DERO
Tip MANUAL
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 20-25
Parfum LEVANTICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.