Cosul meu

0

Detergent gel capsule Dero la punga levantica si iasomie 10x24ml

AcoMarket va recomanda detergentul gel capsule Dero levantica si iasomie, indeparteaza excelent petele, este usor de folosit si emana o prospetime de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Detergent gel capsule Dero la punga levantica si iasomie 10x24ml are o formula de doua ori mai concentrata decat detergentul lichid, se dizolva mai repede decat detergentul pudra si patrunde imediat in tesatura pentru o spalare eficienta. Se foloseste direct in cuva masinii de spalat. Detergent gel capsule Dero la punga levantica si iasomie 10x24ml emana un parfum minunat de levantica si iasomie, lasand rufele pline de prospetime pentru o perioada indelungata de timp.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand DERO
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE
Nr. spalari 5-10
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.