Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant stick Nivea Men Fresh Active 40 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant stick Nivea Men Fresh Active 40 ml, ofera 24h protectie eficienta impotriva transpiratiei, prin urmare, pielea subratului este revigorata, placut parfumata si protejata impotriva umezelii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei


Deodorant antiperspirant stick Nivea Men Fresh Active 40ml este un deodorant solid ce ofera 24h protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, improspateaza pielea cu un parfum fresh, masculin, modern. Te vei putea bucura de tinutele preferate, avand la dispozitie protectie antiperspiranta imbatabila.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand NIVEA
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.