Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant stick Dove Pure 40ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant stick Dove Pure, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si este special conceput pentru pielea sensibila.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

919 Lei


Deodorant antiperspirant stick Dove Pure 40ml combina tehnologia cu 1/4 agenti de hidratare cu ingrediente antiperspirante puternice, pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pina la 48 de ore, dar si protectie impotriva iritatiilor. Dove Pure este conceput cu o formula delicata, fara parfum, parabeni, coloranti sau alcool special creata pentru pielea sensibila.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
Brand DOVE
Tip produs STICK
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.