Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Sensitive 150ml

Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Sensitive 150ml protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

850 Lei


Deodorant antiperspirant spray pentru barbati Rexona Sensitive 150ml este un antiperspirant puternic, are grija de pielea sensibila si iti ofera instantaneu senzatia de prospetime. Are o formula speciala ce contine agenti de hidratare cu ingrediente antiperspirante puternice, pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute pana la 48 de ore, dar si protectie impotriva iritatiilor.

Adauga opinia ta

Pret 8,50 Lei
Brand REXONA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.