Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Gerovital H3 Men Active 150 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Gerovital H3 Men Active 150 ml, ofera o protectie de lunga durata impotriva mirosurilor neplacute ale transpiratiei, nu lasa urme albe sau galbene pe haine.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1200 Lei


Deodorant antiperspirant spray Gerovital H3 Men Active 150 ml, este un antiperspirant, cu o formulare unica, ce ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei, o senzatie confortabila, de piele catifelata. Gerovital H3 Men are un parfum proaspat si persistent, iti confera o prospetime naturala si nu lasa urme albe. Nu contine alcool, parabeni sau triclosan.

Adauga opinia ta

Pret 12,00 Lei
Brand GEROVITAL
Tip produs DEODORANT
Pentru PENTRU EL
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.