Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant roll on Dove Invisible Dry 50ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant roll on Dove Invisible Dry, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

750 Lei


Deodorant antiperspirant roll on Dove Invisible Dry 50ml iti asigura protectie eficienta impotriva transpiratiei si mirosurilor neplacute pana la 48 de ore. Are un parfum placut, ce te invaluie intr-o senzatie de prospetime intreaga zi. In plus, tehnologia unica ce contine agenti de hidratare protejeaza pielea impotriva iritatiilor. Nu lasa urme.

Adauga opinia ta

Pret 7,50 Lei
Brand DOVE
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.