Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant Lady Speed Stick Invisible 45gr

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant Lady Speed Stick Invisible, protejeaza eficient impotriva transpiratiei, iritatiilor si impotriva mirosurilor neplacute pana la 48 de ore.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1000 Lei
Deodorant antiperspirant Lady Speed Stick Invisible 45gr is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Deodorant antiperspirant Lady Speed Stick Invisible 45gr, datorita formei solide, are o actiune mai intensa si mai indelungata de prevenire a transpiratiei, iar ingredientele emoliente nu permit uscarea pielii in zona de aplicare, astfel incat pielea ramane fina si catifelata. Bucura-te de 48 ore de protectie antiperspiranta eficienta cu Lady Speed Stick Invisible.

Adauga opinia ta

Pret 10,00 Lei
Brand LADY SPEED STICK
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EA
Cantitate < 50 gr

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.