Cosul meu

0

Degresant pardoseli Lindor Ammoniaca 1l

AcoMarket va recomanda degresantul pentru pardoseli Lindor Ammoniaca, un produs care contine amoniac si este destinat curatarii, degresarii si igienizarii suprafetelor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1010 Lei
Degresant pardoseli Lindor Ammoniaca 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Degresant pardoseli Lindor Ammoniaca este un produs destinat curatarii, degresarii si igienizarii suprafetelor. Pentru tapiterii, fotolii, mochete folositi produsul diluat. Pentru spalare cu produse de spalat mochetele si pardoseala respectati instructiunile fabricantului. Amoniacul este ideal pentru a curata, degresa, oferi stralucire si igienizare in profunzime tuturor suprafetelor dure: mochete, covoare, fotolii de stofa, suprafete smaltate de linoleum, din plastic, gresie, ceramica si tapiterie.

Adauga opinia ta

Pret 10,10 Lei
Brand ALTELE
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.