Cosul meu

0

Detergent capsule Dash Ecodosi Alpina 27 x 35 gr

AcoMarket va recomanda detergentul capsule Dash Ecodosi Alpina 27 x 35 gr, poate fi folosit atat pentru rufe colorate cat si pentru rufe albe, eliminand chiar si cele mai dificile pete, lasand rufele cu un parfum proaspat, alpin.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3150 Lei


Detergent capsule Dash Ecodosi Alpina 27 x 35 gr poate fi folosit atat pentru rufe colorate cat si pentru rufe albe. Detergent capsule Dash Ecodosi Alpina ofera un parfum placut si unic, in acelasi timp protejeaza mult mai eficient tesaturile. Formula sa va ajuta sa eliminati chiar si cele mai dificile pete.

Adauga opinia ta

Pret 31,05 Lei
Brand DASH
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip COLORATE
Nr. spalari 90-100
Parfum FLORAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.