Cosul meu

0

Solutie pentru pete Vanish Roz 450 ml

AcoMarket va recomanda Vanish solutie pentru pete, solutie universala destinata indepartarii petelor dificile de pe tesaturi.

1282 Lei


 Solutie pete Vanish 450 ml  este un aditiv pentru curatarea petelor in profunzime, chiar si a celor uscate, extrem de dificile.  Solutie pete Vanish 450 ml  se poate folosi atat pentru rufele albe cat si pentru cele colorate. Nu afecteaza tesaturile. Se adauga o doza in masina de spalat sau pentru petele mai vechi si uscate se poate folosi direct pe pata. Cu rezultate excelente chiar si la 30 de grade.

Adauga opinia ta

Pret 12,82 Lei
BRAND VANISH
Tip ALBE
Forma LICHID
Proprietati FARA CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.