Cosul meu

0

Inalbitor pentru rufe albe 50g Heitmann

AcoMarket va recomanda inalbitorul pentru rufe albe 50g Heitmann ce este un produs special, care realbeste hainele albe ingalbenite, indepartand si tenta de gri. Formula inovatoare cu efect multiplu pentru o putere exceptionala de inalbire. Indicat pentru toate temperaturile si tipurile de fibre, cu exceptia tesaturilor din lana si matase.

766 Lei
Inalbitor pentru rufe albe 50g Heitmann
Cantitate:


Inalbitor pentru rufe albe 50g Heitmann permite curatarea in profunzime si improspatarea cu actiune igienizata a fibrelor textile colorate. Pentru toate temperaturile. Se elimina nuanta de gri si micile decolorari, protejand culorile originale. Dispar resturile de murdarie care cauzeaza aparitia mirosurilor.

Adauga opinia ta

Pret 7,66 Lei
BRAND Heitmann
Tip ALBE
Forma PRAF
Proprietati FARA CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.