Cosul meu

0

Bio decalcificator cu actiune rapida pentru aparate de uz casnic, Heitmann, 250 ml

AcoMarket va recomanda Bio decalcificator cu actiune rapida pentru aparate de uz casnic, Heitmann, 250 ml ce curata calcarul depus pe aparate electrice ca: filtru de cafea, expresor, fierbator oua, fierbator de apa etc.

1814 Lei


Bio decalcificator cu actiune rapida pentru aparate de uz casnic, Heitmann, 250 ml pentru curatarea eficienta, in conformitate cu normele de siguranta, a cafetierelor si espressoarelor, automatelor de cafea, cafetierelor cu pad-uri, fierbatoarelor de apa, aparatelor de incalzit apa-boilerelor, fierbatoarelor electrice de oua, ceainicelor etc.Indeparteaza calcarul si curata temeinic in conformitate cu normele de siguranta alimentara. Actiune blanda si eficienta cu ajutorul acidului citric pur. Compatibilitate si eficienta verificata pentru diverse materiale. Cu ajutorul acidului citric in stare naturala si a acidului tartric. Contine acid citric si acid tartric in conformitate cu normele de siguranta alimentara. Este ecologic, fiind complet biodegradabil.

Adauga opinia ta

Pret 18,15 Lei
BRAND Heitmann
Tip Nu
Forma LICHID
Proprietati ALTELE
Tip produs CURATARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.