Cosul meu

0

Detergent capsule Ariel Pods EXTRA+ CLEAN POWER12X25.1 ml

AcoMarket va recomanda detergentul capsule Ariel Pods EXTRA+ CLEAN POWER 12X25.1 ml, prin designul unic au o putere de curatare mult mai concentrata, lasand hainele pline de prospetimea balsamului de rufe Lenor.

3697 Lei


Detergent capsule Ariel PodsEXTRA+ CLEAN POWER 12X25.1 ml, are un desing unic pluricompartimentat pentru a mentine ingredientele stabile si separate pana in momentul spalarii, oferind astfel o putere de curatare mult mai concentrata. Forma pre-dozata permite sa puneti detergentul direct in cuva masinii, sa adaugati hainele si apoi doar sa apasati pe butonul de pornire. Capsulele contin detergent superconcentrat si balsam de rufe EXTRA+ CLEAN POWER ce lasa hainele extra-proaspete si curate.

Adauga opinia ta

Pret 36,97 Lei
BRAND ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma CAPSULE
Tip ALBE SI COLORATE
Nr. spalari 10-15
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.