Cosul meu

0

Solutie anticalcar cu otet Dual Power 750 ml

AcoMarket va recomanda solutia anticalcar cu otet Dual Power. Este un detergent dizolvant antibacterian care indeparteaza cu succes murdaria, rugina si calcarul.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Solutia anticalcar cu otet Dual Power este un detergent dizolvant antibacterian care indeparteaza cu succes murdaria, rugina si calcarul de pe obiectele sanitare, robineti, cada, dus, faianta si inox. Se poate folosi si in bucatarie, pe suprafetele cromate.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand DUAL POWER
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata GRESIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.